LATEST NEWS

bznyaaaa

img
Jul
13
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

isk….its been a while since aku update blog….teramat la bz…. currently tied with a few projects,

1) SUK Selangor (cuba korang bace, www.selangorkini.com.my dia ade sebut Landbank Library System… sape lagi yg wat kalau bukan abang ko ni.. hahaha)
2) Bank Rakyat (integrasi dgn
ANGKASA)
3) RHB Bank (Security Related)
4) KWSP (Imaging System)

Banyak la jugak keje yang nak di buat…sistem pun banyak xsiap lagi..huhuh….

ooo lupa nak ckp, aritu aku present depan MB Selangor… hehehe..

lagi, pasal BERSIH 2.0…bosan bla bla2 baik aku blaja Web 2.0 dgn HTML5 heheh…

pastu aku ada usha rumah2 kat Bandar Saujana Putra, aku duk minat hat ni, Indigo Homes very nice tapi rega dia..huii boleh beli seplohhhhh!!!!! hahaha

wuiii besh ni.. huhuhu.. Lokasi agak ok la sebab kuar je umah ada hiway, leh direct ke Kedah or Johor…


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •