LATEST NEWS

Today is the last day of my life…

img
Oct
24
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

hmmm… apa ek nak tulih ari ni… ni baru je online,…. nak letak website
untuk launching…
tensen tul ari ni… borin giler… satu hari tak de mende nak wat… pagi tadi
baru je makan sahur… terus duk depan pc… saja nak install slackware kat
harddisk lama… ingat kan sat saja…. lama sangat aih…. sampai pagi, siang
baru nak siap… pastu mmg la tak leh tdoq dah….. letih aaaa… tapi kalau
tdoq… mmg la tak buat gheja….

taktau pasepa dalam dua tiga hari ni rasa semacam je…. ntah… rasa cam tak
aman je.. tak tenang…. nak kata tak pasang kipas… pasang…. nak kata panas…
tak la panas….. ntah a…. sebab ada rasa sumthin kat dalam hati ni…. ntah
aa… maybe pasai that sumthin kut… hehhehehe

maybe sebab rindu sangat kut….. pastu……jadi cam skang ni (malas nak
cite)… 🙁

sedey sangat…. tapi takpelah….. nak wat cam ne…… saba je lah…………


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •