LATEST NEWS

Server Branches satu malaysia problem!!!!!

img
Jan
16
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

hari ni, semua dah berangkat ke taiwan…. tinggal aku sorang…. demmit, time ni la server satu malaysia nak problem… tensen lak aku…

gila kot 68 server throughout malaysia semua nak jadi prob ni… aku sorang2 lak tu….

Skang ni tgh pk mcm mana nak solve problem ni… dah email kat FileNet semalam, tp harini pun xreply2… tensen2… server production lak tu… ampes tull…. kalau aku tau, baik aku cakap jangan tuka passwd je… aram zadeh…


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •