LATEST NEWS

Not enough storage is available to process this command.

img
Jan
09
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ape korang nak buat bila kuar error ni?
– restart server

Ape korang nak jawab kat customer pasal error ni?
– tanya bill gates la dia yg buat

Ape korang nak buat bila customer xleh terima sebab error ni?
– ckp kat dier, fakiu u n ur faking servers!”

bende common la ni… mmg windows akan behave mcm ni kalau dah lama xrestart atau banyak sgt program running. Susah betul nak explain customer pasal2 bende mcm ni. Its a microsoft thing la. Slalu org yang blame kita pasal error ni adalah orang2 yg xpaham sgt pasal windows. Yang dia tau, duk atas krusi it support, belagak hebat…. tambah2 yg atas meja dia ade tulis MANAGER, tp satu apa pun tatau… yang dia tau, nak salahkan org… bodo betui la…

From microsoft:

Error Message:

Not enough storage is available to process this command.

User Action:

Do one of the following, then retry the command:

(1) reduce the number of running programs;

(2) remove unwanted files from the disk the paging file is on and restart the system;

(3) check the paging file disk for an I/O error; or

(4) install additional memory in your system


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •