LATEST NEWS

muahahahha… Chapter 1 – The New Beginning

img
Oct
22
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ni saje je nih..
ntah aa aku pun tak tau… kenapa baru sekarang nak buat benda ni… maybe sebab
sejak dua tiga tahun ni… aku asyik rasa lonely kut…. iyelah… walaupun dah
lama aku kenai dunia komputer ni… tak terasa lak nak buat benda2 mcm ni… kat
dunia luaq… aku tak tau sama ada aku boleh percaya lagi kat sapa sapa….
maybe cara terbaik aku meluahkan perasaan kat sini…. tak yah susahkan orang…
cuma makan space je lah… hehehhehhe aum~! >:)

welcome to the
blogging world hacker20id…

actually , blogging
is the biggest mistake in computer history…… to hell with that… at least
aku leh gak tulih benda2 merapu kat sini…. hehehhee


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •