LATEST NEWS

jem di pagi hari….

img
May
06
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

hahahha macam biasa…. kl akan jem bila waktu pagi… ni la tol jalan duta yg aku lalu tetiap hari… kalau xde exsiden, jalan clear…. kalo ade exsiden, jem gile2 nye…start je pukul 7 pagi, trus jem… kalau kua time ni mmg lambat la jawabnya…. hhahah kalau nak selamat, kuar la before 7 pagi…. line sungai buloh (NKVE) ke damansara jem gile…. hahhaha… nak elak jem kat tol, pandai2 la pakai SMART-TAG… hehhe jimat masa dengan banyak wooo.


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •