LATEST NEWS

It is sunday….

img
Jul
09
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“what you *censored*ed.. might *censored* you up back.. seriously… “

mmg betul…this happens to me…why in the world should it be me…

Whoa…. today.. is sunday… which is the last day for every week untuk aku bersuka ria… sedih tul… kene prepare untuk keje pagi besok… banyak lagi kije tak siap…

1) Meeting Disaster Recovery kul 11pg

2) Site visit ke petaling jaya branch kul 11pg gak…

3) Planning / agenda / training material untuk training 14hb ni…

4) En usop hub ada call pasal scanner buruk tu problem… apa aku nak buat… scanner tu mmg bukan under kteorang nye maintenance.

5) Instep punya registration, ni pun kene buat cepat.. derang advertise 15hb kut..

6) weeky report… xleh tinggal nye…

7) DR nye documentation.

shit banyak betul bende nak kene siapkan…. kalau mcm ni la, baik aku tdo je terus, esok amik MC… hahahah

xsabar rasanya nak tunggu friday…. huhu…

tapi sekarang ni aku kene concentrate dgn keje… itujela yg ada dlm pale otak aku skang ni… iyela awek pun xde, so xde banyak bende nak risau pun, satu2nya awek yg aku ada, si ana tu… hahah kene jaga betul2, dah aaa aritu baru tuka compressor, mau kena sampai RM800… gila tul… tp nak wat cemana, ana ni mmg maintenance tinggi sket… kalau ana xde, susah gak aku nak kuar jenjalan memane… huhuh… xde teman… muahahahhaa…. tp aritu mmg aku cipta rekod betul arrr… aku ngan ana pegi ke penang dalam masa 3 jam je dah sampai… bertolak dlm kul 2 ptg cemtu, sampai lm kul 5…. pehh aku pun xcaya… laju betul…

hish… banyakkkkkkkkkknye kje aku ni…


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •