LATEST NEWS

Category: Windows

img
Dec
30

Recover Access to Windows Domain Controller

Task 2 – Recover Access To Domain Controller Currently tested with Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition SP2 Windows Server 2003 R2 Standard Edition SP2 Windows Server 2003 Standard Edition SP1   This part assumes that you have the local […]

May
21

Get Yahoo Avatars! @ Dapatkan gambar kat yahoo messenger

OK. bende mase lapang / bosan / tensen… hahaha bende ni khas untuk retrieve pic mengikut yahoo id. make sure ada internet connection masa run, sebab kalau xde, dia kua error… hahah xde mse nak wat error handling. Aku wat […]

Nov
27

Reset Windows NT/XP/2003/Vista Password

New updates!! You can now use kon-boot to bypass windows / linux logon. Just boot up from the bootable media and press enter during logon. (I’ve not yet tested on domain environment) These steps are intended for system administrators, which […]

Jul
12

Menukar IP Address Windows XP / 2003 secara cepat.

Benda ni bermula apabila aku dah malas nak klik2 network connection, dan taip ip satu2… mcm buang masa ja… Balik umah nak kena set ip, pegi opis pun nak kene set ip. Pegi client site pun nak kena tuka lagi… […]