LATEST NEWS

Boring dan sengal!

img
Jul
15
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

pagi semalam, aku lepak kat opis prepare untuk training staff2 epf nationwide macam mana nak buat scanning. Rasa nya training tu akan held dekat ESSET, kat bangi…. ala kat belakang komuter UKM tu…. actually aku pun tatau ada building epf kat situ… hahahha…. so aku cuma support aje la si khidir ngan adib tu.. pastu semalam aku gi one utama…. aku mmg dah budget jem gila babeng sebab ari sabtu. Dekat One Utama ni,sabtu ahad, jangan pegi…. org ramai nak mampusss… so matlamat aku time tu satu je, aku nak beli baju selai, suaq selai… haha..

sampai je kat traffic lite nak masuk parking ou, terus je jem… slalu aku parking kat area wing lama kat jusco tu, situ senang sikit. Tapi semalam, aku saje je masuk kat depan, sebab aku tau kat jusco tu mmg parking dah FULL!. So mula dari B1, aku pun masuk la ke autoparking machine tu, aku ingatkan yg tu pun support touch n go, skali yg belah kanan je bleh.. hampeh tul, aku mmg nak elak kad parking, malas nak beratur kat autopay. so terpaksa la aku amek tiket.


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •