LATEST NEWS

Capoeira Ache Brasil Malaysia Batizado 2011

img
Sep
22
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pehhhh….dah lama gile xupdate blog…nampak sangat kebizian…hahahha biasala…

ok bermula hari ini, aku akan start training balik mcm biasa… dah bulat sangat dah…nak terbang pun dah xlarat… hahhaha

lupe lak nak ckp, last weekend aku g Batizado Ache Brasil kat Kuantan….bebudak junior kat kuantan naik belt..Yang bestnya Mestre Eclilson, pengasas Capoeira Ache Brasil pun turun..so ade la skt video.. heheheh..ni mesej dari Mestre Eclilson

ni plak roda de rua masa malam batizado tu…tgk mestre siap baju melayu lg tu.. hahahaha


 

Hari ni training kat kelas Capoeira di Muay Fit

hehehe kalau rajin jom join aku skali.. hehehe
ni schedule, every thursday night kat muayfit, every tuesday night dekat UIA PJ… okeh..


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •